Podporte nás >
Domov - Podcast: STRATENÉ #1 Klára

Podcast: STRATENÉ #1 Klára

13. októbra 2023

V prvom diele podcastovej série STRATENÉ sa zoznámime s Klárou, ktorá si žila pomerne bežným životom. Vydala sa z lásky, mala dvoch synov, no manžel si po rokoch našiel inú partnerku, a tak sa rozviedli. Klára však netušila, že ešte stretne Mira a celý jej svet sa obráti naruby.

S Mirom to vyzeralo od začiatku na veľkú lásku a je pravda, že vždy sem-tam žiarlil. Klára si z toho však ťažkú hlavu nerobila, dokonca jej to aj trocha imponovalo. Nie je to krásne, že mu na nej tak veľmi záleží? Kto len mohol tušiť, že sa z neho vykľuje také monštrum. Klára s Mirom otehotnela a jeho žiarlivosť začala naberať absurdné rozmery. V prvej epizóde podcastu STRATENÉ sa dozviete, čo všetko od nej vyžadoval, aké neuveriteľné požiadavky si vymýšľal a ako na ne Klára reagovala.

Klárina situácia sa rapídne zhoršovala a vyústila až do únosu a hlbokej traumatizácie Kláry aj jej detí. Našťastie, pomoc si k nej našla cestu a aj preto sa jej príbeh nekončí tragédiou. Zachránila seba aj svoje deti a našla útočisko v Bezpečnom ženskom dome. Ako dopadol násilník Miro? Našiel si ho spravodlivý trest? Vypočujte si prvú časť sedemdielneho podcastu STRATENÉ a všetko sa dozviete.

Zapnite si odber podcastu Bez modrín a žiadna nová epizóda vám neunikne. Pokiaľ sa vám naša práca páči, pridajte hodnotenie a odporučte epizódy aj svojim priateľom aj známym. Aj vďaka vám sa dôležité myšlienky dostanú ďalej. Spoločne tak vytvoríme citlivejší a ohľaduplnejší svet.

Podcast Bez modrín nájdete na YouTube kanáli Centra Slniečko, n.o. a podcastových platformách  Spotify – Google – Apple – Anchor – Breaker – RadioPublic – PocketCasts.

Príbehy žien v podcastoch majú šťastný koniec, pretože sa im dostalo pomoci. Tá je tu pre všetkých, ktorí ju potrebujú. Stačí navštíviť www.bezmodrin.sk, alebo kedykoľvek zavolať na bezplatnú Národnú linku pre ženy zažívajúce násilie 0800 212 212.

„Podporené Nórskom prostredníctvom Nórskych grantov.
Spolufinancované zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky“

„Spoločným úsilím k zelenej, konkurencieschopnej a inkluzívnej Európe“

Ak sa chcete dozvedieť viac o programoch a projektoch financovaných z Nórskych grantov
na Slovensku, navštívte stránku www.norwaygrants.sk, alebo FB profil.