Podporte nás >
Domov - …aby bolo deti lepšie počuť 2018

…aby bolo deti lepšie počuť 2018

12. decembra 2018

Viac ako 6200 detí a 620 dospelákov sa aj tento rok, pri príležitosti troch významných dátumov: 18. novembra – Európskeho dňa ochrany detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním, 19. novembra – Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí a 20. novembra – Svetového dňa detí vyhláseného organizáciou UNICEF, počas ktorého si svet pripomína prijatie medzinárodného Dohovoru o právach dieťaťa, zapojilo do už 5. ročníka Bubnovačky “ABY BOLO DETI LEPŠIE POČUŤ.”
19. novembra 2018 o 10:00  sa bubnovalo v halách, na námestiach, v laviciach, na chodbách a dvoroch v 23 mestách a obciach na celom Slovensku. V Nitre už tradične s rytmom pomáhal už piaty rok Igor Holka spolu s bubnovou show Campana Batucada.

Myšlienkou Bubnovačky je „Aby bolo deti dobre počuť“. Práve preto budú deti, učitelia, rodičia i ďalší dospelí bubnovať na všetkom, čo dáva priestor na vybubnovanie čo najväčšieho hluku – prineste si okrem hudobných nástrojov, aj vedrá, hrnce, varechy, plastové fľaše, … kreativite sa medze nekladú.

Podujatie, ktoré úspešne rozbehlo a organizovalo Centrum Slniečko, n.o., od minulého roka pod záštitou Koalícia pre deti, bolo tento rok organizované v spolupráci s Národným koordinačným stredisko pre riešenie problematiky násilia na deťoch pri MPSVaR SR.

Spoločne bubnovali deti i dospelí, pretože HLAS DETÍ JE DÔLEŽITÝ!

FOTOGALÉRIA SLOVENSKO

FOTOGALÉRIA NITRA