Podporte nás >
Domov - Jarný charitatívny bazár 2018

Jarný charitatívny bazár 2018

10. marca 2018

Obnovili sme tradíciu “Charitatívneho bazáru”, ktorého výnos pôjde na zabezpečenie potrieb klientiek a ich detí v našich zariadeniach. Denne dostávame ponuky darovania oblečenia, obuvi, …, pre naše klientky a deti v zariadeniach, aj v teréne. Prioritne idú práve im, ale rovnako, ako nikto z nás nepotrebuje mať zrazu plnú skriňu kabátov, čižiem, tričiek,… nepotrebujú to ani naše klientky, či ich deti. No a keďže disponujeme len veľmi obmedzeným skladovým priestorom, kde vieme veci vhodne uskladňovať do momentu, keď ich bude niekto neskôr potrebovať, musíme ponuky často odmietať.

A keď sa nás jeden z darcov opýtal, prečo nezorganizujeme bazár darovaných vecí a tak budeme mať peniaze na zabezpečovanie denných potrieb klientiek a detí v zariadeniach, povedali sme si, že je čas znovuobnoviť tradíciu, ktorú sme tu už mali. Oslovili sme známe osobnosti i priateľov, ktorí sa radi podelili s nejakými kúskami zo svojich šatníkov a skríň pre predaj na bazáre.

9. apríl 2017, 11:00 – 18:00, Dom matice slovenskej, Dolnočermánska 737, zadný vchod

Za skvelé ceny sme pre vás pripravili širokú ponuku oblečenia a obuvi pre veľkých i tých najmenších, či dokonca len deti “v pláne” :)

Ďakujeme všetkým, ktorí venovali veci na predaj, všetkým, ktorí nám pomáhali s prípravou a samozrejme všetkým, ktorí prišli a nakúpili. Výnos z bazára 323€.

Predaj sa konal v súlade s platným povolením verejnej zbierky: https://centrumslniecko.sk/o-nas/verejna-zbierka/

Výnos bol 323€ – ĎAKUJEME!