Podporte nás >
Domov - Benefičný večer “Bez modrín 2017”

Benefičný večer “Bez modrín 2017”

9. novembra 2017

V nedeľu 26. novembra 2017 o 18:00 hod javisko divadla Andreja Bagara v Nitre privíta hostí podujatia Centra Slniečko, n.o. na už 17-tom ročníku benefičného večera „Bez modrín“. Výťažok večera poputuje na pomoc a podporu obetiam domáceho násilia.

Počas večera vystúpia Peter Bič Project, Peter Cmorík a detský spevácky zbor Arrowroses zo SZUŠ Ars Studio v Nitre. Večerom hostí bude sprevádzať Vera Wisterová.

Toto tradičné podujatie spája umenie a pomoc tým, ktorých ich životné osudy priviedli do Centra Slniečko, n.o., organizácie pomáhajúcej týraným, zanedbávaným deťom a obetiam domáceho násilia.

Súčasťou programu bude krst detskej knihy “Kozmove dobrodružstvá” a hračky Kozmo, ako aj odovzdávanie ocenenia „Šľachetné srdce“. Ocenenia Centra Slniečko, n.o. pre tých, ktorí nestoja v prvých radoch, no sú piliermi hodnotnej spoločnosti. 

Ďakujeme všetkým vystupujúcim, ktorí sa rozhodli svojim vystúpením podporiť myšlienku pomoci. A ďakujeme aj všetkým vám za zakúpenie vstupenky v hodnote 14€, čím podporíte aktivity Centra Slniečko, n.o..

Zo zakúpených vstupeniek bude vyžrebovaný výherca 3 dňového pobytu v Tatrách pre dve osoby s otvoreným dátumom.

Vstupenky je možné si zakúpiť v Centre Slniečko: koncert@centrumslniecko.sk, alebo v pokladni DAB Nitra.

Vďaka vám robíme svet detí krajším!