Podporte nás >
Domov - Benefičný koncert “Bez modrín 2016”

Benefičný koncert “Bez modrín 2016”

15. novembra 2016

Javisko Divadla Andreja Bagara v Nitre v nedeľu 4. decembra bude hostiť už 16-ty ročník benefičného koncertu Centra Slniečko, n.o. – „Bez modrín 2016“.

Stálicou benefičného koncertu je klavírny virtuóz Jozef Holly s kapelou a sláčikovým kvintetom i nitrianska herečka a speváčka Eva Pavlíková. Tento rok príde podporiť prácu Centra Slniečko, n.o. aj skvelá herečka a speváčka Mirka Partlová.

Tradičný koncert „Bez modrín“ spája umenie a pomoc tým, ktorých ich životné osudy priviedli do Centra Slniečko, n.o., organizácii pomáhajúcej týraným, zanedbávaným deťom a obetiam domáceho násilia.

Súčasťou programu bude aj odovzdávanie ocenenia „Šľachetné srdce“. Ocenenia Centra Slniečko, n.o. pre tých, ktorí nestoja v prvých radoch, no sú piliermi hodnotnej spoločnosti.Večerom bude sprevádzať Eva Pavlíková.

Vo foajé divadla bude možnosť nakúpiť si produkty chránenej dielne.

Ďakujeme všetkým vystupujúcim, ktorí sa rozhodli svojim vystúpením podporiť myšlienku pomoci. A ďakujeme aj všetkým vám za zakúpenie vstupenky v hodnote 12€, čím podporíte aktivity Centra Slniečko, n.o..

Koncert sa koná pod záštitou primátora mesta Nitra, Doc. Ing. Jozefa Dvonča, CSc..