Podporte nás >
Domov - Súťaž v stavaní hradu pre školy – hlasovanie spustené

Súťaž v stavaní hradu pre školy – hlasovanie spustené

22. decembra 2015

Národné koordinačné stredisko pre riešenie problematiky násilia na deťoch vyhlásilo v spolupráci s Centrom Slniečko, n.o. súťaž pre školy materské, základné, stredné i špeciálne v stavaní hradu.

Všetky zaslané fotografie výsledných stavieb boli zverejnené 21. decembra 2015 na profile NKS pre RPNnD www.facebook.com/NKSpreRFfinD v štyroch albumoch. Každej kategórii je venovaný jeden. Po zverejnení sa začalo hlasovanie formou “Like / Páči sa mi” k fotografii hradu, ktorý sa vám páči. Hlasovanie prebieha do 22. januára 2016. Tímy, ktorých fotografia v danej kategórii získa najvyšší počet hlasov (označení “Like/Páči sa mi”), budú ocenené zaujímavými cenami. Všetky zúčastnené tímy dostanú diplom o zapojení sa do sútaže. Označenie “Like/Páči sa mi” celého albumu = “hlas” pre každú fotografiu v albume.

Pravidlá súťaže boli:
Súťažný tím: min. 10 detí (max. jedna trieda) + 1 pedagogický/odborný pracovník
4 súťažné kategórie: materská škola, základná škola, stredná škola, špeciálna škola

Úlohou tímu bolo vytvoriť trojrozmerný model hradu a odfotografovať  sa s ním držiac jednoduchý plagát s názvom webovej stránky www.detstvobeznasilia.gov.sk (názov webovej stránky môže byt viditeľne umiestnený aj na modely hradu). Fotografiu (minimálne rozmery 600 x 600 px) spolu s popisom, názvom školy, menom a kontaktom pedagogického/odborného zamestnanca bolo potrebné zaslať do 18. decembra 2015 na adresu detstvobeznasilia@employment.gov.sk

Základným stavebným materiálom pre hrady mali byť recyklované a recyklovateľné materiály. Kreativite sa medze nekládli. Proces tvorby hradu mohli školy priebežne dokumentovať a fotografie zverejňovať na webovej stránke školy alebo jej profile na sociálnej sieti.

V prípade otázok píšte na detstvobeznasilia@employment.gov.sk alebo zavolajte na 02/2046 2719.